Do enter

Dobra večer. Zaista, reče Plavooki. Tišina. Ušao je i stao na sred sobe. Pogleda me neodmjereno. Prodorno. Kao da pokušava odgonetnuti moj slijedeći korak. Stao kao ukopan i penetrira očima. Slegnula sam ramenima, nakrivila usnu i spustila se na pod, kraj njegovih nogu. Turski. I uputila mu moj pseći pogled.

Njegov se zadržao na dekolteu koji se morao ukazati. Samo sam se zaogrnula kućnom haljinom. Skliznula je do pola ramena, prekrižene noge su također bile otkrivene. Linija prepona blago pored ruba tek navučenih bež gaćica. Još sam bila mokra od tuširanja. U ne tako toploj prostoriji gotovo su bila vidljiva isparenja sa mokre kože. I osjetan miris kupaonice. Da potpuno ne spadne, haljinu je držao tanki pojas oko struka. Shvativši da posmatram njegovo gubljenje među mojim dojkama, uzvratio mi je pogled i uhvatio me za bradu. Osjetila sam blagu jezu.

Došao je ljut. Već danima misli da ga varam. O, kad bi samo znao kako me pali njegova ljubomora. I to ispitivačko klizanje očima, kao da u pregibima moga tijela može naći neki trag tuđih ruku i usana. Kako se varao. Ali, pustila sam da misli tako. Poljubi me, rekla sam. Ne želim, rekao je. Onda me jebi, dodala sam. Ništa nije rekao. Ispustio je moju vilicu iz ruke i nastavio stajati, sada već zbunjen. Vjerovatno je pokušavao da nastavi sa detekcijom, ali nešto mu je smetalo.

Bio je to pravi trenutak da se nonšalantno opružim na pod. Razvezala sam čvor na pojasu haljine i lagano počela kliziti vrpcom gore-dolje između grudi, po stomaku. Obujmivši ga oko desne noge, privukla sam mu se dovoljno blizu da mogu stopalo podići u visini njegove muškosti. Prstima sam ga napipala i osjetila napetost. Poželio si me, osjetim, rekla sam tiho, gotovo muklo. To nije tvoja stvar, ton mu je bio uzbuđeno isprekidan, mada su riječi bile gorke. Jebi me, ponovila sam poluglasno. Ovaj put me nije odbio čuti, počeo je skidati košulju. Kada su mu ruke krenule ka hlaćama, trzaj otkopčavanja dugmeta u meni je izazvao senzaciju. Uskoro ću ga ugledati. Uskoro. Da li ću moći izdržati da ostanem ležeći ili ću morati napuniti usta s njim? Skinuo se, a ja sam se natjerala da ostanem ležati. Napeta. Očima uprtim čas u njega, čas u njegov nabrekli kurac.

Srčani ritam ubrzava, poluotvorenih usta puštam dahu da lakše klizi. Spustio se između mojih nogu. Slučajno dotaknuvši unutrašnjost mojih već vrelih bedara, ukrao mi je jedan nešto glasniji uzdah i trzaj zdjelice. Opet penetrira očima. Nekad su te njegove plamteče oči baš poput strijela. Jebe me njima, jebe me čitavim tijelom, čitavim bićem. I, samo jedan tren, tako naglo, nenadano, jednim potezom, pokidao mi je moje potpuno natopljenesvilene bež gaćice. Ahhhh. Samo je jednom prstima prešao preko napućene mokre pičke i počeo kliziti kurcem po njoj. Sva si mokra, šta hoćeš, upita me. Jedva izustih, hoću kurca. Šta hoćeš kurvo, hoću kurca ponovih glasnije, ljutito, hoću kurca, čuješ li?! Zabio ga je tako jako da sam osjetila bol u karlici. Potom slast i još slasti i još i još i još. Ritam mu je bio divljački, osvetnički. Čija si ti kurva, upita. Čija, govori, urlao je. Tvoja ljubavi, tvoja, ječala sam. Gubila sam ga iz vida, prštalo mi je među nogama, nisam više bila tu. Kao da je vrela sačma ispaljena u moju unutrašnjost, ajjj savršena kombinacija slasti i bola, a zatim snažan grč čitavog tijela i oslobađanje energije, glasa,vrisak ! Stavio mi je ruku na usta, ujela sam ga. Još jednom se jako trznuo i napunio me spermom. Samo moja kurva, rekao je, sjeo na pod tik uz mene i zatvorio oči.

To be continued..

Published by

Venera

Žena koja iskreno voli kurac i toga se ne stidi.

11 thoughts on “Do enter”

 1. Uuu, iz mojih snova? Jedva čekan da opet zaspen. 😉

  A da, tako to bude kad se dugo ne vidite, još kad ima ljubomore i takvog naboja. 🙂

  Inače, tija san ti pohvalit blog u poruci, al iz nekog razloga ovaj bloger neće da te pronađe. o.O

  Pa eto, ako se ti bolje snalaziš s tin od mene, slobodno pošalji, pa ti ja odgovorin. 🙂

   1. Kažen mislija san je poslat al kad ukucan “Venera” piše da ne postojiš. Ko zna, moža si ti samo produkt moje mašte? 😀

    Nema veze, poslaću je kad prokužin ovo na ovom blogeru. Do tad se čitamo svakako, mahala ti je zanimljiva, navratiću. 🙂

 2. Odličan dizajn, dobra priča
  Nadam se da ćeš nastaviti pisati i da nećeš imati problema sa administratorima jer ne bi bilo uredu pošto si jasno naglasila o kakvom se sadržaju radi pa kome se klika neka klikne. Sad mogu i ja preći sa bloggera, ovakav dizajn želim, tamo je bilo ne moguće ovako praviti

 3. sad ce dezurni kriticari da raspale po tebi
  mogo bi te ra ukinuti on je provehabijski nastrojen a znas kako kod njih funkcionise sloboda govora (pariz)

  nadam se da ce te pustiti da pises

 4. @nepocesljan, poslala ja tebi 🙂

  @opa, hvala 😉

  @bravo, riječi utjehe su uvijek dobrodošle 😀

  @cura, upravo tako

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow

Follow this blog

Get every new post delivered right to your inbox.

Email address