Our first time – Part one

Jedan od odlučujućih momenata u mom životu desio se onda kada sam mu priznala da sam zaljubljena. Iako je zadržao arogantno držanje, osjetila sam da mu je drago. Nakon priznanja, već druga rečenica bila je – želim da spavam s tobom. To ga je iznenadilo. Za tako kratko vrijeme nije očekivao takvu izjavu. Ne iz usta žene. Ali, ja sam luda žena. Šutio je. Ne želiš me, uslijedilo je moje pitanje. Ko to tebe ne bi poželio, odgovorio je pitanjem i zaustavio se na tome. Znaš, nastavila sam, ja sam vrlo stidna zapravo. Mislim da ću se cijela zacrveniti kad se prvi put skinem pred tobom. Nasmijao se. Nasmijem se i ja.

Stvarno, ozbiljna sam, kroz smijeh sam naglasila. Volio bih to vidjeti, procijedio je i skrenuo do tada šeretski pogled. Zaljubljivao se i on. I, kad ćemo? Kad hoćeš, upita. Odmah! Krenuli smo do moga stana. Nekakvo čudno uzbuđenje, treperenje u zraku oko nas. Puls mi je bio ubrzan. Nismo se gledali putem. Kao da jedno drugom krademo nešto. Stigli smo relativno brzo, koraci su nam bili nesvjesno užurbani, kao da letimo. Dok sam otključavala vrata stana, ispadoše mi ključevi. Oboje se sagesmo da ih dohvatimo, ruke nam se dodirnuše, pogledi ukrstiše. Osjetih mu dah na licu. Od te blizine vatra u meni od vrhova nožnih prstiju do grla koje se naglo osušilo. Ušli smo, jesi li za kafu, pokušavam razbiti neprijatnu atmosferu. Može, odgovara. Udobno se zavalio na sofu. Kao sultan raširio noge, ruka nonšalantno preko naslonjača. Razgleda. Pažnju mu privuče slika na zidu. Mrljotina, poklon druga s akademije.

Stavih vodu za kafu i uletih u kupatilo. Užurbano se skidam, još brže tuširam. Razmišljam da li da odjenem haltere i izazovni crni veš ili su za prvi put dovoljne casual tangice i bijela providna potkošulja. Ipak, nekako sam prirodnija tako. Gledam se u ogledalu, naziru se tamni kolutovi mojih bradavica. Kosu raspuštam. Da ne pomisli da sam neka neselektivna radodajka ili ne daj Bože nimfomanka koja skače s kurca na kurac, odlučila sam se za običan veš. Ipak, ne zna me još. Ne bih da ga u startu prepadnem sobom. Prebacila sam običnu pamučnu majicu i izašla.

Voda je ključala. Kada me ugledao s kafom na vratima dnevne sobe, nasmijao se. Poput djeteta si u toj majici i sa puštenom kosom. Kao mala djevojčica. Smije mi se. Nisam reagirala. Nekako mi se vratilo samopouzdanje. Možda zato što sam u pogledu i toj naoko nevinoj konstataciji osjetila da zapravo želi reći – dobra si, kurac mi se digao. Kradom sam pogledala, i stvarno, tijesne farmerke sada su mu bile još tjesnije. Nasula sam kafu i sjela do njega. Gledali smo se ćutke. Onda, kao da započinje partiju šaha, pomjerio mi je kosu s lica i približio lice mome. Zadrhtala sam. Poljubio me je. Jednom. Pa opet. Treći poljubac bio je moj. Proključala je moja divlja duša, kada je spustio ruku na moje golo koljeno i krenuo ka preponama.

….nastavit će se…

Published by

Venera

Žena koja iskreno voli kurac i toga se ne stidi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow

Follow this blog

Get every new post delivered right to your inbox.

Email address