Our first time – Part two

;-) Ruka klizi. Zavukao je prste ispod gaćica. Razdvojio je usmine moje vlažne pičke i zabio srednji prst duboko u nju. Prepuštajući se dodirima, zabacila sam tijelo unazad u naslonjač da bih mu olakšala pristup. Potom je izvadio natopljen prst i razmazao moje sokove po klitorisu praveći nježne kružne pokrete. Mmmmm. Zna da dotiče ženu na pravi način, mislila sam, pridižući se i ljubeći ga. S usana pređoh na ušne resice i vrat. Dobro miriše. Jebački muževno. Ruku zavukoh ispod njegove majice i napipah tvrdi napeti torzo. Da li je ovako čvrst i među nogama, pitala sam se. Prekinuo mi je misli naglo ustavši. Skinuo je majicu, bilo je suviše vruće da se ovako nastavi. Onda je čučnuo na pod pored sofe, tačno ispred mojih raširenih nogu. Unio mi se u lice, poljubio me i lagano skinuo tangice.

Kako imaš lijepo pičku, mesnatu, baš kako volim, gledao je pohotno moje međunožje. Ugrizla sam se za usnu i osmjehnula se. Šta znaš da radiš mesnatim pičkama, upitala sam. Vidjet ćeš, odgovorio je kratko i zario glavu među moje noge. Ohh, ljubi je, njegove pune usne cijelu su je pokrile, praveći efekat saune od toplog zraka njegovog disanja. Sisao me je kao pijavica, a vlažnim jezikom palacao po nateklom klitorisu. Posrkat ću ti sve sokove, reče, a potom zabi jezik u moju usku rupicu. Jebao me jezikom. Dahtala sam od užitka i trgala majicu na sebi. Postalo je vruće. Neizdrživo vruće. Uopće ne znam kako sam uspjela da se otrgnem iz njegovih ralja, ali već u drugom trenutku skidala sam majicu i potkošulju ostavši potpuno gola. Vrhovi bradavica tvrdi kao kamenčići. Pogledao me i izustio, uh kako si dobra, sad ćeš biti jebana mala.

Otkopčao je farmerke. Nije imao gaće! To me iznenadilo i podsjetilo na porno glumce koji su za čas spremni za akciju. A onda sam upoznala “njega”. Najslađi kurac koji sam u životu vidjela. Tamnoput, kao i njegov vlasnik. Debeo i mesnat, baš pravi par s mojom pičkom. Velika glava. Jaja čvrsta. Pravi mudonja. Primjetio je moje analiziranje i približio se s namjerom da ga stavi u moje natopljeno ušće. Ali, nisam mogla odoliti da to glomazno čudo koje me je zvalo svojim trzajima i feromonskim isparenjima prvo ne stavim u usta. Skočila sam kao gladna kuja i strpala ga u grlo do korjena. Čula sam samo zatomljeno “Uhh” dok je spuštao ruke na moju glavu. Halapljivo sam ga gutala, daveći se njime i vlastitom pljuvačkom.

Umazala sam ga ljepljivom sluzi koja se razvlačila preko njegovog kurca do mojih usana svaki put kada sam se izmakla da ga pogledam. Zaista, za mene je ovaj, za mnoge žene inferiorni položaj, položaj najžešće ženske dominacije. Potpuno je bio pod mojom vlašću, što ide sa slašću zabijanja kurčine u moje sklisko i toplo grlo. Nakon još jednom upućenog ispitivačkog pogleda, kada sam vidjela da mu je glava usmjerena prema plafonu i da potpuno uživa, kormilo je preuzela ruka, a jezik sam zadužila da istraži jaja. Sisala sam ih i uvlačila jedno po jedno, rukom nastavljajući ritmično da ga približavam vrhuncu. Vratih usne na njegov napupali vrh i rekoh, kurac ti je strašno ukusan, nadam se i njegov sadržaj. Gledao me je ukočenog pogleda i otvorenih usta, praveći one neizostavne grimase užitka.

Jao kako pušiš, rekao je, što je bio znak da nastavim ritmično pušiti stiskajući usnama jako njegov korjen svaki put kada mu se približim, dok je hrapavi jezik prelazio njegovom nabreklom dužinom. Prepustio se mome ritmu. Ubrzala sam. Ponovo podigoh glavu i kada nam se pogledi sudariše, osjetih po spazmu da bi uskoro mogao svršiti. Povela sam ga do samog ruba i onda se naglo izmakla, brišući pljuvačkom umazana usta. E nećeš tako lako proći, rekla sam. Uh, ti si potpuna luđakinja, stresao se. Hahaha, nasmijah se, ja sam poput droge, ako se navučeš, najeb’o si, dodajem. Mislim da već jesam, priznao je, ali, sad ću ja da navučem tebe, gestikulirajući da usmjerim pogled prema njegovom udu koji je poput koplja stajao, pun krvi. Sjedi paša, želim da te jašem, rekla sam kratko. Ćutke me poslušao.

…kraj u trećem dijelu…

Published by

Venera

Žena koja iskreno voli kurac i toga se ne stidi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow

Follow this blog

Get every new post delivered right to your inbox.

Email address